Arnavutköylü genç kız tatil için gittiği Karasu'da dehşeti yaşadı

Arnavutköy'den Sakarya'nın Karasu ilçesinde tatile giden genç kız tacizci dehşeti yaşadı.

Arnavutköy’den Sakarya’nın Karasu ilçesinde tatile giden genç kız tacizci dehşeti yaşadı. Sahilde yürüyüş yaptıktan sonra yazlık evine dönmeye çalışan genç kız, yolda bir kişinin sözlü tacizine uğradı. Tacizcinin ve bindiği otomobilin fotoğrafını çekmesine sinirlenen adam genç kıza hayatının dehşetini yaşattı. Önce otomobiliyle ezmeye çalıştığı kızı daha sonra kovalayarak bir tekel bayiinde sıkıştıran tacizci genç kızı öldüresiye dövdü. Genç kızı tekme tokat döven adam, talihsiz kızın cep telefonunu da kırdı. O dehşet anları, tekel bayiye ait güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

Olay, 18 Temmuz gecesi Sakarya’nın Karasu ilçesinde yaşandı. Arnavutköy’de yaşayan Ş.Ö adlı genç kız, ailesiyle birlikte Karasu’ya tatile gitti. Akşam saatlerinde arkadaşlarıyla sahilde yürüyüş yapan genç kız, eve dönmek üzereyken otomobiliyle yanına yaklaşan T.A tarafından sözlü tacize uğradı. Korkuyla kendisini taciz eden adama karşılık veren genç kız, T.A’nın tacize devam etmesi üzerine cep telefonunu çıkararak tacizcinin ve kullandığı otomobilinin fotoğrafını çekti. Genç kızın kendisini polise şikayet edeceğini söylemesi üzerine deliye dönen adam, otomobiliyle genç kızı ezmeye çalıştı.
Caddeden koşarak bir tekel bayiye sığınan Ş.Ö’nün peşinden gelen adam, Ş.Ö’yü tekme tokat dövdü. Dehşet anlarının güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedildiği sırada, genç kızın cep telefonunu da kıran adam, telefonu ortadan ikiye ayırmaya çalışırken genç kız adamın elinden kurtularak caddeye kaçtı.

Öldüresiye dövülen Ş.Ö, caddede bekleyen bir kadının otomobiline sığındı. Tekel bayinden çıkarak otomobiline yönelen T.A, eline aldığı silahla caddede bulunan herkesi tehdit etti. Otomobiline sığındığı bir kadın tarafından karakola götürülen Ş.Ö, kendisini taciz eden ve döven kişiden şikayetçi oldu. Polisin çalışması sonucu kısa sürede yakalanan T.A, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.