Arnavutköy Sanayici ve İş Adamları Derneği'nden evlat nöbetindeki ailelere ziyaret

Arnavutköy Sanayici ve İş Adamları Derneği yöneticileri, Diyarbakır'da evlat nöbetindeki aileleri ziyaret etti.

Arnavutköy Sanayici ve İş Adamları Derneği yöneticileri, Diyarbakır’da evlat nöbetindeki aileleri ziyaret etti. Evlat nöbetinin tutulduğu çadırda, aileleri ziyaret eden Arnavutköy Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Yunus Gürdamur ve Başkan Yardımcısı Gökhan Gürek, aileleri dinledi.

3 Eylül 2019'da farklı kentlerden Diyarbakır'a gelen ailelerin HDP il binası önünde başlattığı oturma eyleminin bin 53’üncü gününde İstanbul’dan ziyaretçileri vardı. Arnavutköy Sanayici ve İş Adamları Derneği yöneticileri nöbet tutulan çadırda aileleri ziyaret etti. Evlatlarının dağdan inmesini bekleyen aileler, yaşadıklarını dernek yöneticileri ile paylaştılar.

Arnavutköy Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Yunus Gürdamur ve Başkan Yardımcısı Gökhan Gürek, ailelerle uzun süre sohbet etti. Nöbetlerinin başladığı günden bu güne evlatlarına kavuşan ailelerin mutluluklarını gördükçe umutla beklenildiğini gördüklerini ifade eden dernek yöneticileri, tüm bu süreçte kendilerine destek olmak istediklerini de ifade ettiler.