Arnavutköy Horasanlılar Derneğinin düzenlediği futbol turnuvası muhteşem final maçıyla son buldu

Arnavutköy Horasanlılar Derneği'nin köy ve aile derneklerinin katılımıyla düzenlediği futbol turnuvası, muhteşem bir final organizasyonu ile sona erdi. 30 takımın katıldığı, yaklaşık 420 sporcunun mücadele ettiği turnuvanın finali Taşoluk stadında oynandı.

Arnavutköy Horasanlılar Derneği’nin köy ve aile derneklerinin katılımıyla düzenlediği futbol turnuvası, muhteşem bir final organizasyonu ile sona erdi. 30 takımın katıldığı, yaklaşık 420 sporcunun mücadele ettiği turnuvanın finali Taşoluk stadında oynandı. 

Horasan Mollaahmet köyünün 2 takımının finale kaldığı turnuvanın final müsabakası öncesinde düzenlenen programa Ak Parti İstanbul Milletvekili Şengül Karslı, Arnavutköy Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Koç, Horasanlılar Federasyonu Başkanı Ali Akar, Erzurumlular Federasyonu Başkanı Ali Murat Alatepe, Siyasi partilerin Arnavutköy İlçe Başkanları, Arnavutköy’deki Horasanlı sivil toplum kuruluşları temsilcileri, muhtarlar, turnuva sponsorları ve çok sayıda taraftar katıldı. 

Turnuvanın ev sahipliği ve organizasyonu Horasanlılar Derneği Başkanı Ömer Aktaş, final maçı öncesi yaptığı konuşmada Horasanlıların Arnavutköy’deki birlik ve beraberliğine katkıda bulunmak adına sporun birleştirici gücünü kullanmayı amaçladıklarını, yüzlerce genç Horasanlının bu turnuva vesilesiyle birbirleri ile kaynaştığını söyledi. Kazananın Horasan ve Horasanlılar olduğunu söyleyen Ömer Aktaş, turnuvanın hazırlanmasında emeği olan herkese teşekkür etti. 

Ak Parti İstanbul Milletvekili Şengül Karslı, Arnavutköy Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Koç, Horasanlılar Federasyonu Başkanı Ali Akar, Erzurumlular Federasyonu Başkanı Ali Murat Alatepe de yaptıkları konuşmalarda finale kalan takımları ve sporcuları tebrik etti. 

Final müsabakasında Horasan Mollaahmet köyünün Tekirbaş Koltuk ve Ay Yapı sponsorluğundaki 2 takımı seyir zevki yüksek bir maç izlettiler. Tekirbaş Koltuk Mollaahmet takımının 5-2 kazandığı maçla şampiyon olduğu turnuvada şampiyon takıma şampiyonluk kupası turnuva komitesi tarafından verildi.