Arnavutköy Horasanlılar Derneği iftarına yoğun katılım

Arnavutköy Horasanlılar Derneği, Ramazan ayı münasebetiyle iftar programı düzenledi.

Arnavutköy Horasanlılar Derneği, Ramazan ayı münasebetiyle iftar programı düzenledi. Dernek Başkanı Ömer Aktaş ve yönetiminin hazırladığı programa Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı ve CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat'ın yanı sıra siyasi partilerin ilçe başkanları, Erzurum il, ilçe, köy ve aile derneklerinin başkan ve yöneticileri ile 500'e yakın Horasanlı vatandaş katıldı.

Taşoluk Aköz Davet ve Toplantı Salonu'nda düzenlenen iftar programında Arnavutköy Horasanlılar Derneği Başkanı Ömer Aktaş ve dernek yöneticileri davetlileri kapıda karşıladı. İshak Genç'in okuduğu Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından okunan ezanla birlikte programa katılan davetliler oruçlarını açtılar. Ev sahibi Aktaş, iftar programına katılan hemşerileri ve misafirlerine hitaben yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Programda Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı ve CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat da yaptıkları selamlama konuşmasında Arnavutköy'deki Horasanlılarla bir arada olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.