Arnavutköy'deki Ağrılılar kahvaltıda buluştu

Arnavutköy'ün etkin ve aktif derneklerinden olan Arnavutköy Ağrılılar Derneği, ilçedeki hemşerilerini Arnavutköy Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu ve Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı'nın da katıldığı kahvaltı programında bir araya getirdi.

Arnavutköyün etkin ve aktif derneklerinden olan Arnavutköy Ağrılılar Derneği, ilçedeki hemşerilerini Arnavutköy Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu ve Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacının da katıldığı kahvaltı programında bir araya getirdi.

Dernek Başkanı İsmail Aksunun selamlama konuşmasıyla başlayan kahvaltı programına Arnavutköy Ağrılılar Derneği yöneticilerinin yanı sıra Arnavutköydeki mülki ve idari amirler ve 200e yakın Ağrılı vatandaş, iş insanı ve esnaf katıldı.

Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği programda Arnavutköydeki Ağrılı nüfusunun artışına dikkat çekildi. Örf, adet ve ananelerin yaşatılması, genç nesillere iletilmesi noktasında ve sosyal projelerin hayata geçirilmesi aşamasında yapılacak çalışmalara vurgu yapıldı.