Arnavutköy'de silahlı çatışma

Arnavutköy'de bir akaryakıt istasyonunda yaşanan tartışma silahlı çatışmaya dönüştü. Silahlı çatışmada ölen ya da yaralanan olmazken, polis olaya karıştığı düşünülen 4 kişiyi gözaltına aldı.

Arnavutköy’de bir akaryakıt istasyonunda yaşanan tartışma silahlı çatışmaya dönüştü. Silahlı çatışmada ölen ya da yaralanan olmazken, polis olaya karıştığı düşünülen 4 kişiyi gözaltına aldı. Kavga anı, saldırı sonrası kaçışmalar ve sonrasında polis kovalamacasıyla bir kişinin yakalandığı anlar ise cep telefonu kameraları tarafından kaydedildi.
Olay, bugün 16:00’da Arnavutköy Fatih Caddesi’nde bulunan bir akaryakıt istasyonunda meydana geldi. Faaliyette olmayan bir akaryakıt istasyonunda 2 grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın uzaması üzerine silahların çekildiği olay sonrası çevrede büyük panik yaşandı. Kaçan silahlı saldırganlar polisin titiz çalışması sonucu yakalanırken, çevrede geniş güvenlik önlemleri alındı. 4 kişinin gözaltına alındığı olay sonrası polisin incelemeleri devam ediyor.