Arnavutköy'de şikayetçi olunan hırsız evi taşladı iddiası

Arnavutköy'de evinin yanında bulunan kümeste tavuk ve ördek yetiştiren ve yumurtalarını satarak geçimini sağlayan bir kişinin geçtiğimiz günlerde tavukları çalındı. İddiaya göre tavuklarını çaldığını iddia ettiği uyuşturucu bağımlısı genç daha sonrasında şikayetini geri almadığı için evi taşladı. Hayvancılık yapan kadın yetkililerden yardım istedi.

İmrahor Mahallesi’nde yaşayan Medine  Karakuş evinin yan tarafında bulunan kümeste tavuk ve ördek yetiştirerek geçimini sağlıyor. İddiaya göre mahallede bulunan uyuşturucu bağımlısı bir genç geçtiğimiz haftalarda Karakuş’un kümesinde bulunan 19 tane tavuğu çaldı. Karakuş karakola giderek hırsızdan şikayetçi oldu.  Yapılan ihbar üzerine kendisine ulaşan hırsız şikayeti geri alması üzerine kendisine hayvanlarını geri iade edeceğini söyledi. Şikayetini geri almayan Medine Karakuş dün gece saatlerinde iddiaya göre hırsızın taşlı saldırısına uğradı. Saldırı sonrasında evin camları kırılırken Karakuş yetkilerden yardım istediğini belirtti.

“Şikayeti geri almayınca saldırdı”

Hayvanları çalınan ve saldırıya uğradığını iddia eden Medine Karakuş, “Benim bir emekli maaşım var ben burada ördek ve tavuk yetiştiriyorum ve yumurtalarını satarak geçiniyorum. Geçtiğimiz günlerde benim buradan 19 tane tavuğum çalındı, mahalleden diğer komşularda tavuklarının çalındığını söylüyordu ancak inanmıyordum başa gelince doğru oluyormuş. Ben karakola şikayetçi oldum sonra hırsız beni arayarak şikayeti geri almamı söyledi, almayınca gece evime saldırıp kapı ve pencereleri indirdi. Ben yetkililerden yardım istiyorum.” Dedi.