Arnavutköy'de park halindeki araç alev alev yandı

Arnavutköy'de park halindeki bir araçta yangın çıktı. Kısa sürede alevlere teslim olan araç hurda yığınına dönerken, yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu söndürüldü.



Yangın bugün öğlen saatlerinde Arnavutköy İslambey Mahallesi’nde park halindeki hafif ticari bir araçta çıktı. Özkan Satılmış, ekmek dağıtım aracı olarak kullandığı 34 JP 5129 plakalı hafif ticari aracı ile bir markete ekmek bırakmak istedi. Markete ekmek bırakan Satılmış, dışarı çıktığında aracında yangın çıktığını gördü. Elektrik aksamından kaynaklı olduğunu düşünülen yangınla birlikte park halindeki ekmek aracı kısa sürede alevlere teslim oldu. Zaman zaman patlamaların da yaşandığı olay anı ve sonrasında yaşananlar cep telefonu kameralarına yansıdı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu söndürülürken, ekmek aracı tamamen kullanılmaz hale geldi.

Fırından çıkan ekmekleri bakkal ve marketlere dağıtmak için kullandığı aracını yeni aldığı öğrenilen Özkan Satışmış gözyaşlarına hakim olamadı.
Satılmış’ın ekmek bıraktığı marketin işletmecisi Adem Gür, “Bu arkadaş benim fırıncım dükkanıma ekmek bıraktı ödemesini yaptı o esnada sokakta temizlik yapan belediye işçisi bizi uyardı araç yanıyor diye müdahale edemedik bir kova su doldurmaya bile vaktimiz olmadı her yer sarmıştı alev. İtfaiye geldi şuanda araştırma yapıyor araç kullanılamaz hale geldi arkadaşımızda yeni almıştı arabasını.” dedi.