Arnavutköy'de otomobille arazi aracı çarpıştı: 2 yaralı

Arnavutköy'de bir otomobil il arazi aracı çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle takla atarak yola devrilen arazi aracında bulunanlarda 2 kişi yaralandı. Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırılırken, her iki araçta da ağır hasar meydana geldi.

Arnavutköy’de bir otomobil il arazi aracı çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle takla atarak yola devrilen arazi aracında bulunanlarda 2 kişi yaralandı. Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırılırken, her iki araçta da ağır hasar meydana geldi.


Kaza bugün 14:00’da Arnavutköy Yavuz Selim Mahallesi’nde meydana geldi. 79 MA 3286 plakalı otomobil, ile 34 FNN 835 plakalı arazi aracı çarpıştı. Sokak birleşiminde meydana gelen kazada çarpışmanın etkisiyle 34 FNN 835 plakalı arazi aracı takla atarak yola devrildi. Devrilen araç içindeki sürücü ve yanındaki 2 kişi çevredeki vatandaşların yardımıyla araçtan çıkarıldı. Haber verilmesi üzerine olay yerine ambulans ve polis ekipleri sevk edildi.

 

Yaralılar Fikret Celayır ve Selahattin Ayaz, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesine kaldırıldı. Kazayla ilgili polis ekipleri inceleme başlatırken kaza sonrası ağır hasar alan her iki araç da çekici yardımıyla yeddiemin otoparkına çekildi.