Arnavutköy'de freni boşalan tır dehşet saçtı, işyerinin önünde bulunan 5 aracı ezip geçti

Arnavutköy'de freni boşalan bir tırı tamir etmeye çalışan araç sürücüsü tırın birden frenleri boşalarak hareket etmesi üzerine tırın altında kalmaktan son anda kurtuldu. Bir restaurantın önündeki araçlara çarparak durabilen tırın karıştığı kaza da şans eseri yaralanan olmazken kaza anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Kaza, dün öğle saatlerinde Tayakadın Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre arıza yapan tırı park etmek isteyen tır sürücüsü aracını yolun kenarına çekerek müdahale etmeye başladı. Kısa süre sonra freni boşalan tır kayarak ilerlemeye başladı. Yaklaşık 200 metre ilelreyen tır bir restaurantın önünde bulunan araçlara çarparak durabildi. Kaza da şans eseri yaralanan olmazken araçlar kullanılamaz hale geldi. Kaza anı bir işyerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

 

 

“O bir tır şoförü, tamirci değil”

 

Aracı kaza nedeni ile kullanılamaz hale gelen Metin Yılmaz tır şoföründe ihmal olduğunu iddia ederek  kaza ile ilgili, “Tırın frenleri dolmuş sahibi de bir önlem almadan altına yatmış. Birden frenler boşalınca araçlar bu hale geldi ve hepsi kullanılamaz halde. Hiçbir önlem almamış burada bizim çocuklarımız oluyor genelde müşterilerimizin çocukları oluyor. Sonuçta bu tır şoförü tamirci değil ki herhangi bir takoz koymadan burada tamir yapmaya çalışıyor, bizde kaskoyu bekliyoruz. Tabelalar elektrik telleri hepsi koptu.” Dedi.