Arnavutköy'de emniyet kemeri uygulaması

Tüm yurtta aynı anda gerçekleştirilen emniyet kemeri uygulaması Arnavutköy'de de kaymakam, emniyet müdürü ve jandarma komutanının katılımıyla gerçekleşti. Arnavutköy Kaymakamı Dr. H. Nail Anlar trafikteki sürücüleri emniyet kemerini takmaları yönünde tek tek uyardı.

Tüm yurtta aynı anda gerçekleştirilen emniyet kemeri uygulaması Arnavutköy’de de kaymakam, emniyet müdürü ve jandarma komutanının katılımıyla gerçekleşti. Arnavutköy Kaymakamı Dr. H. Nail Anlar trafikteki sürücüleri emniyet kemerini takmaları yönünde tek tek uyardı.

İçişleri Bakanlığınca, trafik kazalarında emniyet kemerinin önemine dikkati çekmek amacıyla başlatılan uygulamaya Arnavutköy Kaymakamı Dr. H. Nail Anlar bizzat katıldı. Programa kaymakamın yanı sıra Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürü, Arnavutköy İlçe Jandarma Komutanı da katıldı. Gerçekleşen uygulama kapsamında trafikteki sürücülere emniyet kemerinin önemine vurgu yapan broşürler dağıtıldı.
“Yola çıkacak vatandaşlarımız kesinlikle kemer konusunda dikkatli olsunlar”
Uygulama sonrası bir açıklama yapan Arnavutköy Kaymakamı Dr. H. Nail Anlar, “Bugün 81 ilimizde eş zamanlı olarak emniyet kemerinin farkındalığını anlatmak amacı ile yürütülen proje kapsamında Arnavutköy ilçemizde de denetimler yapıyoruz. Vatandaşlarımız ile gerekli broşürlerimizi dağıtıp uyarılarda bulunduk. Sürücülerimizin genellikle emniyet kemeri takılması hususunda uyumlu olduklarını gözlemledik. Bütün sürücülerimizin bayramını tebrik ederken yola çıkacak vatandaşlarımızın dikkatli olmasını muhakkak emniyet kemeri kullanmalarını rica ediyoruz. Hızdan kaçarak kurallara uyulan bir bayram diliyorum” dedi.