Arnavutköy'de düzenlenen Yunus Emre Buluşması renkli görüntülere sahne oldu

Yunus Emre Spor Kulübü tarafından geleneksel olarak düzenlenen Yunus Emre Buluşması'nın 2'ncisi bu yıl "Gelin Tanış Olalım" temasıyla Avlu34 Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Arnavutköy'de 2016 yılında kurulan İmrahor Yunus Emre Spor Kulübü her yıl düzenlediği Yunus Emre Buluşmaları'nı bu yıl da gerçekleştirdi. AVLU34 Kültür ve Sanat Merkezi Konferans Salonunda gerçekleştirilen programa, Arnavutköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasip Turhan, Uğur Okulları Bolluca Kampüsü yöneticileri, kulübün forma sponsorlarından olan; Dantel Ambalaj, Güvenler Ekmek, Vicco Ayakabıcılık, Zafer AVM yetkilileri katıldı.

Yapılan açılış konuşmalarının ardından, İmrahor Yunus Emre Spor Kulübü U-17 Futbolcusu Eba Müslüm İnci, Yunus Emre'ye ait olan "Gelin Tanış Olalım" isimli şiirini seslendirerek katılımcılardan beğeni topladı. Ayrıca Rehber Öğretmeni Ufuk Orak,  katılımcılara "Spor ve Aile" hakkında önemli bilgiler aktardı. 
Programda başarılı olan sporculara Kur'an'ı Kerim ve futbol topu hediye edilirken İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasip Turhan'a da  İmrahor Yunus Emre Spor Kulübü Forması hediye edildi. 


Programın sonunda yapılan çekilişle katılımcılara çeşitli hediyeler verildi. Çekilişin ardından hatıra fotoğrafı çekildi.