Arnavutköy'de 1'i servis aracı 6 aracın karıştığı kaza trafiği kilitledi

Sultangazi – Arnavutköy yolu Fenertepe mevkiinde 6 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi. Kaza sonrasında araçlardan 1 tanesi kullanılamaz hale geldi diğer araçlarda iise ağır hasar oluştu. Kazaya karışan servis minibüsün de bulunan işçilerden 1 tanesi hafif şekilde yaralandı yolda kilometrelerce araç kuyruğu oluştu. Kaza yeri ve trafik dron ile havadan görüntülendi.

Kaza, bugün saat 16.15 sıralarında Sultangazi – Arnavutköy yolu Eski Edirne Asfaltı Caddesi Fenertepe Mevkiinde meydana geldi. Işıkların yanması nedeni ile duramayan araçlar birbirine çarptı kazaya toplam da 6 araç karıştı. Kaza sonrasında araçlardan bir tanesi bariyerlere çarparak savruldu, savrulan araç kullanılamaz hale geldi. Kazaya karışan diğer araçlarda bulunan vatandaşlar kazayı hafif sıyrıklarla atlattı işçi servisinde bulunan 1 kişi hafif şekilde yaralandı. Kaza sonrasında yolda uzun araç kuyrukları oluştu.

KİLOMETRELERCE KUYRUK OLUŞTU
Kaza sonrasında Eski Edirne Asfaltı Caddesi Arnavutköy yönünde kilometrelerce araç kuyruğu oluştu trafik adeta durma noktasına geldi. Kaza yeri ve oluşan araç kuyruğu dron ile havadan görüntülendi. Kazanın yaşandığı noktada geçtiğimiz haftalarda yine bir kaza yaşandığı ve lise öğrencisi bir çocuğu yaşamını yitirdiği öğrenildi.

IŞIKLARDA DURDUM BİRBİRLERİNE VURMAYA BAŞLADILAR
Kazaya karışan servis aracının şoförü Şenol Kaplan, “Ben ışıklarda durdum arkadan araçlar birbirine vurmaya başladı. Benim aracım doluydu arkadaşlarım yaralandılar aracımda da çok bir şey yok kazaya 6 araç karıştı toplamda Allah beterinden korusun diyeyim ne yapalım keşke olmasaydı.” dedi.