Arnavutköy Beşiktaşlılar Derneği'nden Dünya Engelliler Gününe Özel Program

Arnavutköy'de faaliyet gösteren Beşiktaşlılar Taraftar Derneği 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeni ile Kuaför Sinan Asan ve Arnavutköy Özel Eğitim Uygulama Merkezi iş birliği ile birlikte harika bir program hazırladı. Düzenlenen programda özel çocukların kuaför ve saç tasarımı ihtiyaçları giderilirken eğitim gören çocukların hazırladıkları etkinlikler ve gösteriler ise beğeni ile izlendi. Düzenlenen programa Arnavutköy Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu'da katıldı.

“ÖNEMLİ OLAN GÖNÜLLERİN ENGELSİZ OLMASIDIR”

Düzenlenen programda konuşan Arnavutköy Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, “Ben Engelliler Günü münasebeti ile okulumuzda bu projeye destek veren Arnavutköy Beşiktaşlılar Derneği’ne teşekkür ediyorum. İnsanların bedensel ve zihinsel engelleri hiç önemli değildir, önemli olan gönüllerin engelli olmamasıdır. Burada görünen tüm çocuklarımız ve aileleri kutlu bir emanete sahipler ve gördüğüm kadarıyla bununda bilincindeler. Öğretmenlerimizin çok ciddi çabaları var onlara da teşekkür ediyorum. Bugüne destek olan tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum.” Şeklinde konuştu.

 

“60 ÇOCUĞUMUZUN KUAFÖR İHTİYACI KARŞILANDI”

Programın koordinasyonunu yapan Arnavutköy Beşiktaşlılar Derneği Başkanı AV. Melik Döngelci ise, “Bugün güzel bir organizasyon düzenledik Sinan Asan Kardeşimiz 60 çocuğumuzun kuaför ihtiyacını karşıladı. Harika bir program hazırlanmıştı onu izledik ve güzel bir sosyal farkındalık kazandırdık.” İfadelerini kullandı.

 

“DESTEK VEREN HERKESE SONSUZ TEŞEKKÜRLER”

“3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeni ile her yıl yapmış olduğumuz programlar haricinde bu sene Melik başkanım ve Sinan kardeşimizin çok fazla emeği var. Bizim derdimiz sosyal hayatta da çocuklarımızın varlığının bilinmesidir. Biz 350 öğrencimize 20 yıldır eğitim veriyoruz okul binası içinde yapılması gereken her şey harika bir şekilde yapılıyor burada ama ricamız bu emeklerimiz sosyal yaşantımızda boşa gitmesin. Farklı davranışlar herkeste olabilirdi herkesin bir davranış yapma hakları varsa onlarında var burada kapımız açık herkesin gelip buradaki eğitimleri görmesini ve özel eğitime olan bakışlarını pozitifleştirmesini diliyorum. Destek veren herkese sonsuz teşekkür ediyorum.” Dedi.