Ali Babacan Arnavutköy'de

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın eşiyle katıldığı açılış programı Arnavutköy'de siyaset çalışmalarının startı niteliğindeydi.

Hafta sonu Arnavutköy’e gelen Babacan ve il heyeti ayağının tozuyla Arnavutköy Erzurumlular Derneği’ni ziyaret etti. Kalabalık bir Erzurumlu tarafından kapıda karşılanan Babacan ve beraberinde eşi Ülkü Zeynep Babacan, İstanbul İl Başkanı Erhan Erol, başkan yardımcıları, kendisi de Erzurumlu olan Arnavutköy İlçe Başkanı Fatih Karabalık ve ekibi ile birlikte kalabalık bir heyetle derneğe geldi. Dernek Başkanı Rıfat Aba ve dernek yöneticileri ve Erzurumluların yoğun sevgisiyle karşılaşan Babacan dernek mekanına geçti. Şark köşesine geçen Genel Başkan Babacan ve beraberindeki heyete burada Erzurum’un meşhur kadayıf dolması ve içecek ikramında bulunuldu. Bu sırada iç mekana sığmayan kalabalık dernek bahçesinde bekledi.


Ardından dernek önünde bir konuşma yapan Babacan hazırladıkları 11 adet proje tanıtım kitaplarını anlatarak, “Hükümet hiç değilse bunlardan birini inceleyip, bir konuda çözüm getirselerdi” dedi. Konuşması yer yer alkış alan Babacan’ı Erzurumlular Dernek Başkanı Rıfat Aba önümüzdeki günlerde Arnavutköy’de yapılacak olan ‘Erzurum Günleri’ programına davet etti.

Ardından parti otobüsüyle vatandaşları selamlayarak Çilingir Mahallesi’ne geçen Babacan, burada Muhtar Halil Şenel ve mahalleliler tarafından karşılandı. Çay ocağında vatandaşların sorunlarını dinleyen Babacan buradan Sazlıbosna Mahallesi’ne geçti. Burada da bir süre vatandaşın dertlerini dinleyen Babacan Arnavutköy Merkez’e geldi.

Merkez’de bir süre esnafı selamlayan Babacan’a vatandaşlar da balkonlardan sevgi gösterisinde bulundu. Yürüyerek Arnavutköy Samsunlular Derneği’ne geçen Babacan ve beraberindeki heyet Dernek Başkanı Ümit Süme Samsunlu vatandaşlar tarafından karşılandı. Bir süre dernek üyeleriyle sohbet ettikten sonra DEVA Partisi Arnavutköy İlçe Teşkilat binasının açılışı için alandan ayrıldı

DEVA Partisi Arnavutköy İlçe Teşkilat’ının açılışı öncesi sanatçı İsmail Bingöl Babacan’ı bekleyen partililere mini bir konser verdi. Açılış için alana gelen Babacan burada coşkulu bir tezahüratla karşılandı. Babacan’dan önce partilileri selamlama konuşması yapan DEVA Partisi Arnavutköy İlçe Başkanı Fatih Karabalık, “Arnavutköy’ün DEVA’sı hazır, sizler de hazır mısınız?” dedikten sonra kürsüye Ali Babacan çıktı. Ali Babacan, açılış konuşmasında hükümet yönetimine yönelik eleştirilerini anlattı.

Kurdela kesiminin ardından teşkilat binasına çıkan Babacan burada parti yönetimiyle fotoğraf çektirdi. Bir süre yönetimle görüşen Babacan daha sonra Arnavutköy’den ayrıldı.

 

KAYNAK: ARNAVUTKÖY MEDYA / MUSTAFA SELİM