Ak Parti Arnavutköy teşkilatı Sazlıbosna'da çöp toplama etkinliği yaptı

Ak Parti Arnavutköy Başkanlığı, özellikle hafta sonları binlerce vatandaşın piknik yapmak üzere ziyaret ettiği Sazlıbosna Gölü etrafında piknikçilerden arda kala çöpleri topladı.

Ak Parti Arnavutköy Başkanlığı, özellikle hafta sonları binlerce vatandaşın piknik yapmak üzere ziyaret ettiği Sazlıbosna Gölü etrafında piknikçilerden arda kala çöpleri topladı. Sıfır Atık sloganıyla göl etrafında onlarca torba çöp toplayan Ak Parti İlçe yöneticilerine, Ak Parti Arnavutköy İlçe Başkanı Mustafa Candaroğlu, Arnavutköy Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Aygenli ve Arnavutköy Belediye Başkan Danışmanı Turgut Baran da eşlik etti.

Arnavutköy’deki göl ve baraj çevrelerinin temizlik sorumluluğunun İBB’de olduğuna dikkat çeken Ak Parti Arnavutköy İlçe Başkanı Mustafa Candaroğlu, “Maalesef sorumluların yapması gereken hizmet yapılmayınca göllerimiz ve barajlarımızın çevreleri ciddi manada kirleniyor. Amacımız öncelikle toplumumuzda bir farkındalık oluşturmak, çevre bilinci ve temizlik hasssasiyeti farkındalığı oluşturmak. İkincisi ise İBB’nin sorumluluğunda bulunan bu bölgelerin temizlenmesini sağlamak. Umarız ortaya koyduğumuz bu gayret, CHP’li İBB’nin görevini hakkıyla ve düzgünce yapmasına vesile olur” dedi.