AGD´li Gençler Arnavutköy Ormanında fidan dikti

Anadolu Gençlik Derneği Arnavutköy (AGD) Ortaokullar Komisyonu tarafından fidan dikim etkinliği gerçekleştirildi. Arnavutköy Ormanında gerçekleştirilen ve çeşitli okullardan çok sayıda gencin katıldığı organizasyonda yüzlerce fidan dikildi.

Programda Anadolu Gençlik Derneği tarafından yapılan  açıklamalarda; "Temiz hava ihtiyacımızın her gün arttığı Arnavutköy'de bizde gençliğimizi bilinçlendirmek suretiyle katkıda bulunmak istedik. Bizim neslimizin sağlamlığı ileride ağaç olacak bu fidanların ve onları buraya diken gençlerimizin bir araya gelmesi ile sağlanacaktır. Temiz hava ve iyi ahlakın buluşması insanlığın devamı da son derece mühimdir.  Merhum başkanımız Adnan Demirtürk´ün dediği gibi, "Bir yıl sonrasını düşünüyorsanız bir tohum ekiniz, on yıl sonrasını düşünüyorsanız bir fidan dikiniz, yüz yıl sonrasını düşünüyorsanız çağlar açıp çağlar kapatacak Fatih´ler yetiştirmek istiyorsanız bir insan yetiştiriniz" anlayışı temel ilkemizdir. Gençlerde burada bu sözde olduğu gibi hem on yıl sonrası için fidan diktiler hem de buraya gelerek o beklenen insanın yetişmesi için bir adım attılar." Dedi.

Oldukça neşeli vakit geçirdikleri gözlenen gençlerde programı düzenleyenlere teşekkür ettiler.  Etkinlik fidan dikimi ve fotoğraf çekiminin ardından son buldu.